میکروسوئیچ آب پکیج چیست؟
در پکیج های قدیمی، پرشر سوئیچ آب یا همان کلید حداقل فشار آب وجود نداشت. برای همین نیز پکیج در زمان کاهش فشار آب خاموش نشده و کار خود را ادامه می داد. به این علت کار کردن پکیج در حالت افت فشار، موجب جوش آوردن و بدون آب کارکردن پمپ پکیج می گردد. کار کردن بدون آب پمپ یا خشک کار کردن پمپ پکیج باعث سوختن پمپ آب پکیج می شود. برای جلوگیری همچین اتفاقی قطعه ای با نام میکروسوئیچ فشار آب در پکیج تعبیه شد. میکروسوئیچ آب وظیفه دارد که درصورت به حد کافی رسیدن آب در پکیج به برد دستگاه فرمان فشار کافی را ارسال نماید. در صورت کم شدن فشار آب در پکیج، میکروسوئیچ باعث خاموش شدن پکیج می شود.
به منظور آشنایی با دیگر قطعات پکیج دیواری به مقاله “معرفی قطعات پکیج دیواری و آشنایی با روش کار آنها” مراجعه فرمایید.
نحوه عملکرد میکروسوئیچ پکیج
میکروسوئیچ های استفاده شده در پکیج های قدیمی دارای پرده دیافراگم و صفحات شفت می باشند. پرده دیافراگم هنگام رسیدن فشار به اندازه کافی، به صفحه شافت یا شفت فشار وارد می نماید. سپس میله شفت به جلو حرکت کرده و این حرکت باعث به کار افتادن میکروسوئیچ می شود. به عبارتی در صورت تامین شدن فشار کافی، برد پکیج فرمان تشکیل شعله را می دهد. قطعه میکروسوئیچ آب معمولا در انتهای یک شیر سه راهه هیدرولیکی تعبیه می شود.
تجمع رسوب در مبدل ثانویه، کار نکردن صحیح پمپ پکیج و مسدود شدن مبدل اصلی از دلایل اصلی جوش آوردن پکیج می باشد. از عامل های دیگر جوش آوردن پکیج، ایراد در قطعات داخلی میکروسوئیچ است. نصب رسوب گیر در پکیج از بروز این مشکلات جلوگیری می نماید.
نظرات کاربران