رادیاتور چطور می تواند دوده تولید کند؟
آیا تشکیل دوده از معایب شوفاژ است؟
بعد از بخاری مردم انتظار مشاهده دوده در رادیاتور پنلی و یا رادیاتور آلومینیومی و سایر رادیاتورها و یا شوفاژها را نداشتند.
ممکن است شما هم روی دیوار در بالای رادیاتور خطوط عمودی بلند و دوده مانندی را مشاهده کرده باشید. اغلب، اولین چیزی که به ذهن می رسد این است که این دوده ها مثل دوده بخاری هستند که رادیاتور تولید کرده است و این از معایب شوفاژ است. اما در داخل رادیاتورها فقط آب گرم وجود دارد و آن هم داخل محفظه ای بسته قرار دارد. پس این موضوع از معایب و مشکلات شوفاژ نمی باشد.
برای کسب اطلاعات در مورد مزایا و معایب شوفاژ نسبت به بخاری گازی به مقاله “بخاری گازی بهتر است یا پکیج و شوفاژ” مراجعه فرمایید.
برای خرید انواع رادیاتور به سایت اسپیتی مراجعه فرمایید.
عوامل سیاهی دیوار توسط رادیاتور یا شوفاژ
آلودگی هوای شهر
این دوده ها از معایب شوفاژ نبوده و مربوط به آلودگی محیط می باشند. این دوده ها معمولا در جاهای آلوده شهر بیشتر قابل مشاهده است. در واقع دوده ها از طریق رادیاتور یا شوفاژ تولید نمی شوند.
این دوده ها از دود و آلودگی شهری در اثر گردش هوا در اطراف رادیاتور یا همان شوفاژ به دیوار می چسبند. پس مشکل دوده از شوفاژ و از معایب شوفاژ نیست.
تولید دوده در داخل یا بیرون خانه
اگر منقلی در بالکن روشن شود معمولا دود آن به داخل خانه راه پیدا می کند. در نهایت رد این دوده ها بر روی دیوار زیاد می شود. اما دلیل وجود این دوده ها فقط در بالای رادیاتور، گردش هوا می باشد. همیشه هوای سرد در پایین قرار گرفته و وقتی رادیاتور گرما تولید می کند، این هوا به بالا حرکت می کند. در نهایب این موضوع از آلودگی محیط داخلی و یا بیرونی نشات می گیرد. پس از معایب شوفاژ یا رادیاتور نیست.
برای خرید انواع رادیاتور به سایت اسپیتی مراجعه فرمایید.
در واقع یک جریان هوایی از پایین رادیاتور به بالا در حال حرکت است و این دوده ها و آلودگی هوا در طی حرکت در این گردش هوایی به دیوار می چسبد.
البته این دوده ها می توانند از ایراد پکیج در داخل ساختمان نیز باشد. زمانی که دود از پکیج به بیرون منتقل نشود، وارد محیط شده و به صورت دوده روی دیوار می چسبد. هرچند این اتفاق نادر می باشد اما امکان پذیر است.
برای خرید انواع رادیاتور به سایت اسپیتی مراجعه فرمایید.
نظرات کاربران